1. Головна
  2. Новини
  3. Бренд «Верес» презентує новинку в тренді здорового харчування – «Кетчуп зі свіжих томатів»

Бренд «Верес» презентує новинку в тренді здорового харчування – «Кетчуп зі свіжих томатів»

Чергова новинка 2020 року, унікальний у свої категорії продукт – кетчуп зі свіжих томатів! Саме так, тільки свіжі томати (76% складу!), без томатної пасти, без додавання консервантів, крохмалю та барвників! Увесь наш секрет в технології виробництва та екологічній скляній упаковці. Зібравши разом наші досвід та експертизу, ми пропонуємо якісний та безпечний кетчуп, який відповідає критеріям здорового і правильного харчування.

Кетчуп від «Верес» – 100% натуральний томатний соус, вироблений зі свіжих м’ясистих сортів томатів, які ми виростили на власних полях. Кетчуп виготовлений в сезон збору врожаю, тож не містить томатної пасти. Саме тому має справжній аромат дозрілих на сонці помідорів, який доповнено ідеально підібраними міксами спецій та овочів.

Щоб зробити натуральний продукт, ми перетираємо стиглі очищені томати до однорідної маси та уварюємо до густої консистенції. Додавши спеції, розливаємо кетчуп в скляні банки та стерилізуємо. Завдяки цьому, продукт може зберігатися тривалий період без додавання консервантів, що робить його абсолютно безпечним навіть для споживання дітьми. В прозорій банці ви без проблем зможете приємно відмітити натуральний колір та консистенцію кетчупу.

«Лагідний», «Томатний» та «Гострий» – кожен зможе обрати свій улюблений смак! Унікальна рецептура кетчупу розроблена на основі домашніх рецептів наших головних експертів – споживачів. Компанія «Верес» продовжує слідувати своїм традиціям, збирати найкращі народні рецепти, втілювати їх в продуктах і ділитися з нашими споживачами. Тож впевнені, що натуральний кетчуп зі свіжих томатів від «Верес» займатиме гідне місце не тільки на продуктових полицях, а й на ваших столах.

Рекомендувати друзям:

Актуальні новини

Меню